}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ !!! : Η Γερμανία θέλει τον θησαυρό των Ελλήνων – Το Ράιχ προκαλεί τον Παγκόσμιο Ελληνισμό

Η Γερμανία θέλει τον θησαυρό των Ελλήνων – Το Ράιχ προκαλεί τον Παγκόσμιο Ελληνισμό 


Αρθρογράφος, Συγγραφέας

«Μέγα το της θαλάσσης κράτος», γράφει ο Θουκυδίδης.
Το ελληνικό εμπορικό ναυτικό είναι το μεγαλύτερο του πλανήτη, με 4.500 πλοία συνολικής αξίας 90 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με υπολογισμό της λονδρέζικης εταιρείας Vessels Value.
Οι δανειστές (δηλαδή οι Γερμανοί) -δεν είναι μυστικό, το λένε επίσημα- έχουν βάλει στο μάτι την ελληνική ναυτιλία.
Θυμάστε τη δήλωση Ντάισελμπλουμ, ότι ο θησαυρός της Ελλάδας είναι κρυμμένος στο Λονδίνο;
«Το πιο λυπηρό πράγμα για την Ελλάδα είναι ότι υπάρχει πολύς πλούτος, αλλά είναι κρυμμένος ή έχει μεταφερθεί στο Λονδίνο», είπε ο Ντάισελμπλουμ μιλώντας αρχές Μαΐου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Ή το πρόσφατο δημοσίευμα της Die Welt, που ξαφνικά την έπιασε «ταξικός πόνος», στο οποίο γράφει ότι οι Έλληνες εφοπλιστές δεν συνεισφέρουν στην αποπληρωμή των χρεών;
Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι όσο η Ελλάδα έχει καράβια θα αποτελεί μια παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη.
Θα μου πείτε, βεβαίως, «για ποια καράβια μιλάς, με τις ξένες σημαίες και πληρώματα;».
Σε αυτό πάνω υπάρχει απάντηση: «Για ποια Ελλάδα μου μιλάτε, που τρώει τα παιδιά της, που το δημόσιο χρήμα κατασπαταλήθηκε ή φαγώθηκε από ανεπρόκοπους πολιτικούς και στο πάρτι εκείνων τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς τον λογαριασμό;».
«Για ποια Ελλάδα;», συνεχίζω να αναρωτιέμαι. «Μιας ντόπιας παρασιτικής ολιγαρχίας «εργολάβων» του δημοσίου; Μια χώρα που οι ικανότεροι και εξυπνότεροι την εγκαταλείπουν διότι η κρατούσα ηλιθιότητα και αναξιοκρατία είναι ανασταλτικοί παράγοντες για κάθε χαρισματικό άνθρωπο να προοδεύσει;».
Σας ρωτάω ευθέως: Θέλετε και πληρώνετε τους άδικους φόρους;
Σας αρέσει που πληρώνετε εσείς αυτά που έφαγαν τα λαμόγια;
Όχι, θα μου απαντήσετε.
Γιατί λοιπόν στο όνομα ενός δημόσιου χρέους, που δημιούργησε ο πολιτικός κόσμος της χώρας, πρέπει όλοι μας να δυστυχήσουμε, ο δημόσιος πλούτος να ξεπουληθεί και -επειδή δεν αρκούν στους Γερμανούς αυτά- να διαλυθεί και η ναυτιλία μας, η οποία είναι ο επόμενος στόχος τους;
Γιατί, επίσης αναρωτιέμαι, δεν έχει ακόμα λειτουργήσει η Δικαιοσύνη στη χώρα και οι φυλακές δεν έχουν γεμίσει από εκείνους που μας κατέστρεψαν;
Καθημερινά ακούω, στις παρέες που συχνάζω, για διαφόρους πολιτικούς που έχουν «δαγκώσει» εκατομμύρια από δεξιά κι αριστερά, που έκαναν μπίζνες με «δικούς» τους ανθρώπους, αυτά συζητιούνται ανοιχτά στα καφέ των δημοσιογράφων.
Στα αφτιά κανενός εισαγγελέα δεν έφτασαν οι φήμες;
Και όμως, πέρα από τον Άκη, όλοι οι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μια κοινωνία «αγγέλων».
Και επανέρχομαι. Γιατί οι άλλοι, δηλαδή όλοι εμείς, πληρώνουμε τη νύφη;
Και γιατί πρέπει να μπει στη λίστα των δανειστών και η ελληνική ναυτιλία;
Από το ελληνικό κράτος ζει η ελληνική ναυτιλία; Από αυτό σιτίζεται; Όχι! Άρα;
Δύο οικονομικές υπερδυνάμεις υπάρχουν στον πλανήτη, δύο έθνη κινούν τον πλανήτη. Οι Έλληνες με τα καράβια τους και οι Εβραίοι με τις τράπεζές τους.
«…χωρίς τους Έλληνες δεν λειτουργεί τίποτα στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα, οι Έλληνες εφοπλιστές καθορίζουν το παγκόσμιο εμπόριο όσο κανένα άλλο έθνος», ομολογεί η Die Welt.
Από μια καραμπόλα της ιστορίας, Έλληνες και Εβραίοι είναι σήμερα σύμμαχοι.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ, που αφορά τα κράτη, αναφέρομαι στη στενή συνεργασία μεταξύ του ελληνικού και εβραϊκού λόμπι παγκοσμίως, την οποία φυσικά οι περισσότεροι ούτε και έχετε πάρει χαμπάρι διότι είτε περιμένετε τον Πούτιν να σας σώσει, είτε θέλετε να σώσετε τα παιδάκια που θυσιάζει ως ανθρώπινες ασπίδες η Χαμάς στην Παλαιστίνη, είτε γιατί είστε στόκοι ακροδεξιοί, οπαδοί του Αδόλφου, με ακατανόητο μίσος για τους Εβραίους, είτε γιατί υπάρχει και η κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι οι Εβραίοι «σταύρωσαν τον Χριστό».
Πάμε τώρα στον πραγματικό κόσμο.
Έλληνες και Εβραίοι, στον πραγματικό κόσμο επισημαίνω και όχι στα βιβλία του Λιακόπουλου, είναι σύμμαχοι.
Και μέχρι που θα φτάσει αυτή η συμμαχία και πόσο ισχυρή θα γίνει, ουδείς γνωρίζει.
Δεν ξέρω εάν μπορείτε να συλλάβετε το μέγεθος αυτής της ιστορικής συνάντησης.
Εμένα προσωπικά, και νομίζω των περισσοτέρων, ήταν αδιανόητη πριν δέκα χρόνια. Σήμερα όμως είναι γεγονός.
Οι ιεροί βράχοι της Αθήνας και της Ιερουσαλήμ έχουν συμμαχήσει.
Η «ένταση» μεταξύ Παρθενώνα και Ναού, που συμβολίζουν τη λογική και την αποκάλυψη, δεν είναι πλέον απλώς «διαλεκτική», όπως υπογράμμιζε ο Λέο Στράους.
Οι δύο Ακροπόλεις της σύγχρονης Δυτικής Ανθρωπότητας, για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία τους, βρίσκονται στην ίδια πλευρά.
Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί κυνήγησαν τους Εβραίους, κραυγάζοντας διάφορες φτηνές ιδεοληψίες, δεισιδαιμονίες και θεωρίες συνωμοσίας, για να τους πάρουν από τα χέρια το τραπεζικό σύστημα.
Στον Τρίτο (οικονομικό) Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ίδιοι Γερμανοί, ζητούν από τους Έλληνες εφοπλιστές να πληρώσουν τα σπασμένα από το πάρτι των (δικών τους) πολιτικών και των (δικών τους) «εθνικών» εργολάβων.
Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις αναγνώστη μου και, για να σου πω την αλήθεια, εάν δεν υποψιάστηκες τουλάχιστον τι θέλω να σου πω, μην κάνεις άλλο τον κόπο.
Αλλά για εσένα, τον άλλο αναγνώστη μου, που άρχισες να μπαίνεις στο νόημα, θα σε συμβούλευα να πάψεις να τρως το κουτόχορτο που σε ταΐζουν οι ιδεοληπτικοί χρήσιμοι ηλίθιοι της άκρας δεξιάς και της άκρα αριστεράς, να κλείσεις ερμητικά τα αφτιά σου στους ημιπαράφρονες κήρυκες των «γνήσιων» χριστιανών ορθόδοξων, να αποβάλλεις τις πολιτικές και θρησκευτικές δεισιδαιμονίες των ανορθόγραφων σχολιαστών του Facebook, και ως Έλληνας απόγονος Ελλήνων να εμπιστευθείς τον Ορθό Λόγο των προγόνων σου, βλέποντας τη θέση σου στον χάρτη όχι ως μια παραμεθόριο επαρχία της γερμανικής Ε.Ε., αλλά ως το κέντρο του κόσμου!
Ναι, στο λέω ευθέως, η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου, η Ελλάδα ως πολιτισμός και πανανθρώπινες αξίες.
Γιατί χωρίς την ελληνική γλώσσα, που έδωσε χιλιάδες λέξεις στην καθομιλουμένη τους και στις επιστήμες, οι δυτικοί που σου κουνάνε σήμερα το δάχτυλο θα μούγκριζαν.
Δίχως τον ελληνικό τρόπο ζωής ούτε θέατρα θα είχαν, ούτε θεάματα που άγουν την ψυχή, ούτε γυναίκες ελεύθερες να συλλογίζονται όμοια με τους άνδρες, καμία ανθρωπιστική αξία δεν θα γνώριζαν, άγριοι και απολίτιστοι θα έμεναν, γιατί ακόμα κι αυτός ο Διαφωτισμός τους, για τον οποίο τόσο υπερήφανοι είναι, στηριγμένος αποκλειστικά πάνω στη δική σου ελληνική φιλοσοφία έγινε.
Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στα γράμματά τους, γιατί κι αυτά ελληνικά είναι. Το λεγόμενο λατινικό αλφάβητο είναι το χαλκιδικό αλφάβητο, το αλφάβητο της Κύμης.
Αυτή η Δύση δεν έχει τίποτα δικό της να επιδείξει. Ό,τι θεωρεί δικό της από αλλού το πήρε.
Τη φιλοσοφία και τις επιστήμες από τους Έλληνες και τον Θεό της από τους Εβραίους.
Κι εμείς που δανείσαμε τη Δύση σε όλα της, σήμερα είμαστε οι χρεωμένοι, όχι φυσικά γιατί ευθύνονται οι «κακοί ξένοι» αποκλειστικά, αλλά γιατί σαν φτιάξαμε κράτος μετά την Επανάσταση δεν το εμπιστευτήκαμε στους αξιότερους συμπολίτες, αλλά στα λαμόγια ψευτοκόντιδες των Επτανήσων, στους κοτζαμπάσηδες γαιοκτήμονες και στους σφουγγοκωλάριους των Οθωμανών, τους Φαναριώτες.
Κι έτσι πορευόμαστε εδώ και 200 χρόνια, πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων, οι πιο άχρηστοι να μας κυβερνούν και οι πιο άξιοι να ξενιτεύονται.
Η ισχύς του Ελληνισμού όμως δεν περιορίζεται στα ασφυκτικά σύνορα αυτού του μίζερου κρατιδίου, που τη μια εποχή αναζητά με τη Μεγάλη Ιδέα να γίνει Βυζαντινή Αυτοκρατορία και την άλλη εποχή, τη δική μας, επαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αδιαφορώντας και στις δύο περιπτώσεις να γίνει το μόνο που οφείλει, δηλαδή μια αληθινή Ελλάδα.
Απέναντι σε αυτή την εξευτελισμένη μιζέρια, στη σκοπίμως καλλιεργούμενη μοιρολατρία, ορθώνεται ως αντίβαρο η παγκόσμια ισχύς του Ελληνισμού.
Αυτή που βρίσκεται στα καράβια που σκίζουν τις θάλασσες.
Αυτή που λάμπει στα πανεπιστήμια της οικουμένης όπου διδάσκουν κι εργάζονται οι Έλληνες επιστήμονες, εξόριστοι κι αυτοί από τα ντόπια μίζερα καθηγητάκια.
Η ισχύς του Ελληνισμού βρίσκεται επίσης σε εκείνες τις «διακριτικές» παρέες των Ελλήνων, που κρατώντας αποστάσεις από αυτόν τον κατεχόμενο από την ηλιθιότητα τόπο, αγρυπνούν από το καθήκον τους προς την Ελλάδα.
Όχι την Ελλάδα κράτος, την Ελλάδα Ιδέα, την Παγκόσμια Ελλάδα.
Κι εάν αυτή η Παγκόσμια Ελλάδα συμμάχησε με το εξίσου αρχαίο ισραηλίτικο έθνος, οι σχεδιασμοί της δεν είναι για το πώς «θα τη βγάλουμε τώρα» ή την τετραετία, όπως σκέφτονται (δικαιολογημένα) οι απλοϊκοί άνθρωποι και (αδικαιολόγητα) τα βόδια που έχουμε για πολιτικούς.
Αυτοί είναι σχεδιασμοί υπεράνω του τωρινού χωροχρόνου.
Και μην περιμένετε αυτή η Ελλάδα να έρθει να σας σώσει, η Παγκόσμια Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με μεσσίες και σωτήρες.
Οι θεράποντές της είναι αληθινοί εργάτες του Ελληνισμού και του Ορθού Λόγου.
Αυτοί υπηρετούν την Ελλάδα κι όχι τις εφήμερες υπάρξεις τους. Αυτοί σώζουν την Ελλάδα και όποιος σώζει την Ελλάδα σώζεται.
Ο κάθε άνθρωπος για να λογίζεται ελεύθερος οφείλει να σώζει τον εαυτό του και την πατρίδα του. Μόνο οι δούλοι και οι εντελώς απολίτιστοι περιμένουν άλλους να τους σώσουν.
Οι Γερμανοί έβαλαν στο «μάτι» την Παγκόσμια Ελλάδα, τον Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός έχει τους τρόπους του και την ισχύ να τους αντιμετωπίσει.
Εάν τώρα, στην τιτάνια σύγκρουση που διαφαίνεται, σωθεί -ως συνέπεια, παραπλεύρως- και το κράτος Ελλάδα, αυτό δεν θα γίνει γιατί αυτό το ανεπρόκοπο κράτος αξίζει να σωθεί.
Αυτό το νεο-αποικιακό κρατίδιο της ηλιθιότητας, της μιζέριας και της μοιρολατρίας, ουδεμία σχέση έχει με την Ελλάδα Ιδέα και τον Ελληνισμό.
Ακόμα και δίχως την οικονομική κρίση, εάν ήμασταν πραγματικοί Έλληνες, οφείλαμε εμείς πρώτοι να το καταστρέψουμε. Αυτή τη θλιβερή «ανεξάρτητη» νεο-οθωμανική επικράτεια, της δεισιδαιμονίας και της λαμογιάς, της θρησκοληψίας και των παθών, του οπαδισμού και της βαρβαρότητας, της πανταχού παρούσας κουτοπονηριάς, που διασύρει το δοξασμένο όνομα της Ελλάδας και μόνο που το επικαλείται.
Αυτή την ελλαδίτικη επικράτεια, των άλογων συνθημάτων στα αφρισμένα στόματα φανατικών και των δύο άκρων, των συντεχνιών και των απολίτικων ευρωλιγούρδων, της «πουστιάς» και της διαπλοκής, της προδοσίας που υποκρίνεται τον πατριωτισμό, των άγριων και ακατέργαστων ενστίκτων, αυτό το σκυλολόι πρέπει να καταστραφεί.
Δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα άναρχο μαντρί που όποιος βελάζει δυνατότερα παριστάνει και τον σπουδαίο.
Ο Ελληνισμός έχει τους τρόπους του, απέναντι σε όσους τον επιβουλεύονται. Αιώνες τώρα επιβιώνει και νικά.
Γιατί είναι νικητής ο Ελληνισμός; Γιατί παντού στη Δύση αυτό που ονομάζουν «δυτικός πολιτισμός» είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός.
Κάθε τους συνήθεια, κάθε τρόπος τους, κάθε τους στιγμή την πήραν από την Ελλάδα.
Δεν εξέλιξαν ούτε μια πρόταση στη φιλοσοφία. Τους στοχασμούς των Ελλήνων αναμασούν οι φιλόσοφοί τους, με δικά τους λόγια, και παριστάνουν τους σπουδαίους.
Στη δε επιστήμη «αιφνιδιάζονται» γιατί διαρκώς συνειδητοποιούν ότι μόλις κάτι νέο ανακαλύψουν ή συλλογιστούν το είχαν ήδη πει οι Έλληνες, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα, εξαιτίας της άγνοιας, να το καταλάβουν προηγουμένως.
Κανονικά αυτό το κείμενο δεν υπήρχε καμία ανάγκη ή λόγος να γραφεί. Ο Ελληνισμός έχει τους τρόπους του και του είναι αδιάφορο να τους «επικοινωνήσει».
Είναι απλώς ένα μήνυμα για εκείνους που τους αφορά, για τους άλλους, που δεν υπάρχει σωτηρία, αχρείαστο είναι… Ειδικά όσοι προσμένουν κάποιος να τους σώσει, ας ξεχάσουν εντελώς ό,τι διάβασαν γιατί δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα και μόνο περισσότερο κακό στα ήδη χαλασμένα μυαλά τους θα κάνει…
ΠΗΓΗ Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει