}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΙΣΛΑΜ!

Μια ομιλία Ελληνα πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης σίγουρα θα μπορούσε να περιλαμβάνει την πορεία της χώρας, τον ρόλο της στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τα προβλήματα της οικονομίας, τις απρόβλεπτες -ή αναμενόμενες- εθνικές δοκιμασίες που περνά αλλά και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού που γεννήθηκε και ζει σε αυτή την ευλογημένη γωνιά του κόσμου. Κάτι τέτοιο περίμεναν να ακούσουν και όσοι παρευρέθησαν σε αυτό το γεγονός.
Κι όμως, ο Αλέξης Τσίπρας αιφνιδίασε. Αλλη «εθνική» προτεραιότητα έχει κατά νου. Την περιέγραψε η «δημοκρατία» σε άρθρο της:
«Την κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα άμεσα προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Στρασβούργο. Η εξαγγελία του πρωθυπουργού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έρχεται σε μια συγκυρία κατά την οποία, πέραν των πιέσεων από την Κομισιόν, οι Τούρκοι παίζουν περίεργα παιχνίδια με την Αγία Σοφία, θέλοντας ουσιαστικά να εκβιάσουν την ανέγερση τζαμιού στην ελληνική πρωτεύουσα».
Είναι απορίας άξιον πώς έφτασε ο κ. Τσίπρας να αξιολογήσει ως μείζον, επείγον και προς ανάδειξη θέμα το ισλαμικό τέμενος που θέλει να στήσει στην Αθήνα, την πρωτεύουσα ενός κράτους, το οποίο απελευθερώθηκε έπειτα από μια εθνοθρησκευτική επανάσταση των σκλαβωμένων Χριστιανών που ήθελαν να απαλλαγούν από τον ζυγό των αλλόπιστων Τούρκων! Μήπως υπάρχει σχεδιασμός για την πατρίδα μας να επιστρέψει στο προ του 1821 καθεστώς;
Η εφημερίδα μας ανέφερε: «Επανειλημμένα οι Τούρκοι αλλά και προσωπικά ο Ταγίπ Ερντογάν έχουν κατηγορήσει ανοιχτά την Αθήνα ότι δεν σέβεται τους μουσουλμάνους που ζουν εδώ, αποκρύπτοντας ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι μεθοδευμένα βεβηλώνουν ορθόδοξα μνημεία, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας μετά τυμπανοκρουσιών σε λατρευτικό χώρο στη διάρκεια του Ραμαζανιού».

Τους Τούρκους, άραγε, θέλει να εξευμενίσει ο κ. πρωθυπουργός ή κάποιους άλλους, που ενδέχεται να βλέπουν με θετικό μάτι τη μετατροπή της Ελλάδας σε χαλιφάτο; Σε ποιον έχει δεσμευτεί για το τζαμί; Οι πολίτες δικαιούνται και αξιώνουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις.
Δημοκρατία
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει