}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Οι αριστερο(α)δέξιοι εξοντώνουν χήρες και συνταξιούχους

«Εξουσία χωρίς υπευθυνότητα είναι το προνόμιο των πορνών σε όλες τις εποχές.»

Rudyard Kipling, 1865-1936, Άγγλος συγγραφέας, Νόμπελ 1907

Η ανεκδιήγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μας αποδεικνύει καθημερινώς ότι η κατηφόρα τους δεν έχει τέλος. Η απραξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους. Όταν όμως
αποφασίζουν να δράσουν ή να νομοθετήσουν τους χαρακτηρίζει ιδεοληψία, καχυποψία, καιροσκοπισμός και εκδικητικότητα. Με την ψήφιση του πρόσφατου νόμου 4387/2016, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο αν και ξεχωρίζουν οι περικοπές όσων έπαιρναν ΕΚΑΣ και σύνταξη θανάτου.
Δράματα είχαμε στα ταμεία και στα ΑΤΜ των τραπεζών από μικροσυνταξιούχους. Πώς να εξηγήσεις σε αυτούς τους ανθρώπους πως θα πρέπει να τα βγάζουν πέρα όχι με 700 αλλά με 500 ευρώ μηνιαίως; Μήπως τους έφταναν τα 700; Κι όταν λες στους κυβερνώντες άλλα λέγατε ως αντιπολίτευση, μερικοί χαζογελούν και άλλοι υποστηρίζουν ψευδώς ότι πράττουν όσα έλεγαν με επιτυχία… Βρε σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι, λέω εγώ!!!
Σε απόγνωση και οι χήρες, αφού δικαιούνται το 50% της σύνταξης του συζύγου αν όμως οι ίδιες είναι πάνω από 55 ετών. Σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν.4387/2016, μπορεί κάποιος να εργάζεται για 30+ χρόνια, να πληρώνει ανελλιπώς τις ασφαλιστικές εισφορές, να δικαιούται σύνταξη και αν, ο μη γένοιτο, του συμβεί κάτι, η σύζυγος του, που τον ακολουθούσε σε όλη την Ελλάδα μεγαλώνοντας τα παιδιά του και δεν μπορούσε να εργαστεί λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της, αντιμετωπίζεται ως σκουπίδι, ως ενοχλητικό έντομο, που πρέπει να εξαφανιστεί. Τι θα ισχύει λοιπόν:
(1) Αν η χήρα είναι κάτω των 52 ετών, δικαιούται το 50% της σύνταξης ΜΟΝΟΝ για 3 χρόνια. Τι θα γίνει μετά; Πως θα πληρώνει το στεγαστικό δάνειο; Πως θα ζήσει; Δεν τους νοιάζει τους πολιτικούς αλήτες. Ας πεθάνει… Αυτοί έκαναν το …καθήκον τους. Μείωσαν το δημοσιονομικό κόστος, τρομάρα τους…
(2) Αν η χήρα είναι από 52 έως 55 ετών, δικαιούται το 50% της σύνταξης για 3 χρόνια, στη συνέχεια η καταβολή της διακόπτεται και άρχεται εκ νέου με τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας. Τι θα κάνει στο ενδιάμεσο; Σιγά μη νοιαστούν! Αυτούς μόνον η καρέκλα τους ενδιαφέρει. Γι αυτό ασχολούνται με το πως θα ελέγξουν το τηλεοπτικό τοπίο κάνοντας με άνεση την προπαγάνδα τους, και το πως θα εμποδίσουν το πρώτο κόμμα να κάνει κυβέρνηση με πρόσχημα την απλή αναλογική που τη θυμήθηκαν τώρα που τους συμφέρει. Η αναλγησία και η αλαζονεία της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο. Δεν είναι τυχαίο ότι τους καταλογίζονται καθεστωτικά χαρακτηριστικά, απανθρωπιά, δεσποτισμός, και προχειρότητα, αφού βάλλουν, χωρίς όριο, κατά των αδυνάμων. Απορώ πως τολμούν ακόμη να αναφέρονται σε φράσεις όπως κράτος δικαίου, κράτος πρόνοιας, δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική πολιτική… Ψεύτες!!!
Συμβουλεύω τους αριστερο(α)δέξιους λάτρεις της εξουσίας να έχουν κατά νου τα λόγια του αρχαίου Έλληνα τραγικού Αγάθωνα. «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.» Και σε ελεύθερη μετάφραση: Ο άρχων πρέπει να έχει κατά νουν τρία πράγματα: Πρώτον, ότι διοικεί ανθρώπους (με ατέλειες και αδυναμίες, αλλά πνευματικά όντα και όχι ζώα). Δεύτερον, ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους της πολιτείας (γραπτούς και άγραφους) και δεν πρέπει να εκτρέπεται σε αυθαιρεσίες και αδικίες. Τρίτον, ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, με ότι συνεπάγεται αυτό…
Καταλάβατε κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και όσοι τους υποστηρίζετε ακόμη;
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει