}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ατιμώρητοι οι Τούρκοι ... Ως πότε;;;

Image result for Τούρκοι  όργιο σφαγών, πλιάτσικου
Σαν σήμερα το 1821 οι Τούρκοι κορύφωναν το όργιο των σφαγών, του πλιάτσικου και της βίας σε βάρος των Κυπρίων με τη θανάτωση του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, τριών μητροπολιτών (Χρύσανθος Πάφου, Μελέτιος Κιτίου και Λαυρέντιος Κυρηνείας) και του αρχιδιακόνου του Αρχιεπισκόπου Μελετίου. Είχε προηγηθεί μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατική εκστρατεία σε βάρος των Ελλήνων από τους Τούρκους κατακτητές.
Πέρα από τη διαχρονική δίψα για αίμα, που ικανοποίησαν προβαίνοντας σε όλες τούτες τις αγριότητες, οι Τούρκοι έβγαιναν και υλικά κερδισμένοι, αφού δήμευαν τις περιουσίες όσων σκότωναν, λεηλατούσαν εκκλησίες και ιδιοποιούνταν το βιος των θυμάτων τους. Πρόφαση των βαρβάρων δυναστών για όσα έπραξαν ήταν η Ελληνική Επανάσταση και η επέκταση της δράσης της Φιλικής Εταιρείας στην Κύπρο.

Σχεδόν δύο αιώνες αργότερα, η γη τούτου του μαρτυρικού νησιού είναι έτοιμη να φέρει στο φως κι άλλα πειστήρια από τα αναρίθμητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία έχουν διαπράξει οι Τούρκοι.

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα» αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της ότι υπάρχουν δύο ομαδικοί τάφοι Ελληνοκυπρίων στα Κατεχόμενα, στην περιοχή της Κερύνειας. Οι Ελληνοκύπριοι τούτοι αγνοούνται από τον Ιούλιο του 1974.

Ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν «Τους έθαψαν ζωντtransparent;ανούς». Στη «δημοκρατία» δημοσιεύτηκαν τα βασικά σημεία της αποκάλυψης της εφημερίδας «Αφρίκα» όπου σημειώνεται ότι τον Ιούλιο του 1974 «ένας 17χρονος Τουρκοκύπριος κλήθηκε από τον στρατό να ρίξει, μαζί με άλλους, μπετόν στον δρόμο προς το λιμάνι της Κερύνειας, προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση σε αυτό. Ο μάρτυρας αναφέρει πως Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στο λιμάνι της Κερύνειας με τελικό προορισμό τα Αδανα της Τουρκίας, δολοφονήθηκαν άγρια και θάφτηκαν εκεί».

Υπάρχουν τόσα ατιμώρητα εγκλήματα με τόσα εκατομμύρια θύματα και η Τουρκία, αντί να απολογείται για αυτά και να πληρώσει το βαρύ τίμημα που οφείλει, είναι «σύμμαχος» στο ΝΑΤΟ και προνομιακός «συνομιλητής» της Ευρωπαϊκής Ενωσης!

Ωστόσο, επειδή τίποτε δεν μένει ανεξόφλητο στην Ιστορία, θα έλθει η στιγμή της απόδοσης της δικαιοσύνης. Προς πάσα κατεύθυνση.


"δημοκρατία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει