}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ετοιμαστείτε ...

 Είναι πολύ εύκολο από την ασφάλεια του καναπέ μας και με την ελευθερία που μας παρέχουν τα μέσα δικτύωσης να σχολιάζουμε και να επικρίνουμε ή να επιδοκιμάζουμε.
Δεν είναι, όμως, αρκετό. 
Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση. Να ξεφύγουμε από την ασφάλεια της αγέλης και της στάνης. Είναι κρίμα και άδικο να αφήνουμε τους επαγελματίες πολιτικούς να λυμαίνονται το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.
Γιατί αυτό κάνουμε. Περιχαρακωνόμαστε πίσω από δήθεν παραταξιακές ταμπέλες για να μπορούν οι ίδιοι και οι ίδιοι να διαχειρίζονται την εξουσία.
Ιδιαίτερα εμείς οι παλαιότεροι, που είδαν πολλά τα μάτια μας και ζήσαμε χάρη στην φιλανθρωπία της UNRA δεν έχουμε το δικαίωμα να απεμπολούμε τα δικαιώματα των εγγονιών μας. Δεν θα πρέπει να περάσουν κι αυτά τα ίδια που περάσαμε εμείς. Κι αν για τότε υπάρχει η δικαιολογία του πολέμου και της κατοχής, τώρα ποια είναι η δικαιολογία;;;
Τους είδαμε και τους δοκιμάσαμε όλους, δεξιούς, φιλελευθερους και σοσιαλιστες και αριστερούς. Όλοι τα ίδια και χειρότερα. Όλοι στον αγώνα μαζί και στην μοιρασιά της πίτας μόνοι. Έγινε η πολιτική οικογενειακή υπόθεση. 
Από αυτούς που γαντζώθηκαν στην εξουσία κληρονομικά περιμένεις να σου λύσουν τα προβλήματα; Αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πει ιδρώτας,  μόχθος, ανασφάλεια για το αύριο, που μεγάλωσαν στα πούπουλα περιμένεις να σου λύσουν τα προβλήματα; Ή μήπως τους "ντεμέκ" αριστερούς με τις δεξιές τσέπες και τα εκατομμύρια καταθέσεις που νοιάζονται για την φτωχολογιά και την εργατιά την ίδια ώρα που βάζουν όλο και πιο μεγάλους φόρους και κόβουν το ΕΚΑΣ από τον μικροσυνταξιούχο. Αυτοί στο μόνο που παραμένουν πιστοί στην ιδεολογία τους είναι στο κεφάλαιο του εθνομηδενισμού, της αντίθεσης τους με την θρησκεία και την ελληνοχριστιανική παιδεία και της εξασφάλισης των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και των ομοφυλοφίλων.
Θα μου πείτε κάποιοι ότι υπάρχουν και δεξιοί της Χρυσής Αυγής. Λυπάμαι φίλοι μου αλλά θα σας απογοητεύσω. Στην Ναζιστική ιδεολογία τους, στην συμπεριφορά τους, στην συγκρότηση και τον λόγο τους βλέπω εικόνες από το παρελθόν. Θα εξαιρέσω δυο-τρεις, αλλά όπως δεν μπορώ να εμπιστευτώ το μέλλον των παιδιών μου στις άλλες οικογένειες έτσι δεν μπορώ να το εμπιστευτώ στην οικογένεια Μιχαλολιάκου.
Πιστεύω στη δύναμη του γένους μας και στην ικανότητα του να επιβιώνει και να ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες και δεν μπορώ να δεχτώ ότι μόνο αυτοί που ανήκουν σε κάποιο κομματικό μηχανισμό είναι οι ικανοί που θα αναλάβουν τα ινία της χώρας. Υπάρχουν μεταξύ μας πολλοί ικανοί πατριώτες, επιστήμονες με παιδεία, ήθος και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο που γεννήθηκαν και που δεν τους δίνουν την ευκαιρία οι μηχανισμοί των κομματικών σχηματισμών. Είναι τα παιδιά μας που σπούδασαν με στερήσεις, αγώνα και προσπάθεια. Που καταξιώθηκαν στον κλάδο τους και την κοινωνία και δεν επιθυμούν να γίνουν υποχείρια της κομματικής ιεραρχίας και του νεποτισμού. 
Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας και ελάτε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην πραγματική αλλαγή αυτού του πολιτικού σκηνικού προτού να είνα πολύ αργά.
Ακολουθεί το κείμενο που ανήρτησα στην συγκεκριμένη κοινότητα και η απάντηση που πήρα. Διαβάστε τα κείμενα και αποφασίστε, αν θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας "Ετοιμαστείτε..."





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει