}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι;

'Ε φτάνει πιά, η κατάσταση δεν υποφέρεται πλέον και με έχει κάνει να βγω από τα ρούχα μου.
Φαντάζεστε τι θέαμα θα παρουσιάζει ένας ογδοντάρης να κυκλοφορεί στους δρόμους δίχως ρούχα;
Πιό γελοίο θέαμα δεν θα υπάρχει, παρά μόνο αυτό που παρουσιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Αυτοί που την απαρτίζουν είναι αμίμητοι!
Το βυτιοφόρο "ο αχόρταγος" χωρίς κανένα πτυχίο και γνώσεις, κάνει τον υπουργό παιδείας, που μέλημά του έχει το πως θα αφελληνίσει τα ελληνόπουλα που απομείνανε σ' αυτό τον έρμο τόπο: δεν υποφέρεται άλλο.

Είχε το θράσος στη βουλή των εφήβων να ξεστομίσει, πως τα αρχαία ελληνικά είναι μια πεθαμένη γλώσσα και ένας νεαρός τον αποστόμωσε πως η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι η μάνα της νεοελληνικής.

Δίχως μάνα και δίχως ρίζες τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει "κύριε" υπουργέ απαιδείας, πάνω στη γή.

Αν έχεις μια στάλα μυαλό για σκέψου το, μπορεί ή δεν μπορεί να υπάρξει;

Αλλά που να το ξέρεις, από τις μπροσούρες του Πιότρ Κροπότκιν ή του Μπακούνιν που προφανώς από κει έμαθες γράμματα και μορφώθηκες;
Δικό μας καθήκον είναι πρώτα να εντοπίσουμε με την ανάλυση της κοινωνίας, τις χαρακτηριστικές της τάσεις σε κάποια δεδομένη στιγμή ...στη συνέχεια να θέσουμε σε πρακτική εφαρμογή τις τάσεις αυτές στις σχέσεις μας με όλους... Και τέλος, από σήμερα κιόλας, μα κυρίως στη διάρκεια της περιόδου της επανάστασης, να γκρεμίσουμε τους θεσμούς καθώς και τις προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη των τάσεων αυτών.
Αυτά τα έλεγε ο Προκότκιν πως μέλημα της επανάστασης είναι να γκρεμίσει τους θεσμούς, την πατρίδα, την οικογένεια, τη θρησκεία. 
Μέχρι και σύμφωνα συμβίωσης ψήφισε για την Κική και τον Κοκό.
 
Τώρα πια θα είναι η Κική και ποιός ο Κοκός δεν είμαι σίγουρος για να σας πω.
 
Θα μου πείτε και με το δίκιο σας και ποιός από δαύτους υποφέρεται;
 
Λέτσοι, γελοίοι, γραφικοί με τα μαντηλάκια στο πέτο, με μούσια της πάλαι ποτέ εποχής των πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ, προτάξανε τα πανεπιστημιακά τους διπλώματα, που ένας θεός ξέρει πως τα πήρανε, παρουσιαστήκανε για σωτήρες, ξεγελάσανε τον κόσμο και πήρανε την εξουσία.
 
Η μόνη επανάσταση που κάνουν στη Μέρκελ είναι να μη φοράνε γραβάτα.
 
Στην παρέα μέσα να σου και ο Καμμένος, που υποσχέθηκε πως θα μας σώσει από τους σωτήρες ως αναγκαίο καλό και να τα χάλια μας.
 
Θα μου πείτε και οι προηγούμενοι τι διάολο ήτανε καλλίτεροι;
 
Οι άλλοι με τα καλοξυρισμένα μούτρα τα λευκά κολάρα και με τις γραβάτες, δεν ήτανε γελοίοι αλλά απατεώνες.
 
Ανακατεμένοι σε Siemens, σε μίζες, σε οφ σορ εταιρίες και στις διάφορες λίστες με τα κλεμμένα εκατομμύρια μοστράρει ολόκληρη η οικογένειά τους.
 
Για μια καφετιέρα πουλάγανε και την ψυχή τους στο διάολο και θα αρνιόντουσαν τα εκατομμύρια; Θα αστειεύεστε βέβαια!
 
Μίζες, ρουσφέτια σε καναλάρχες και μεγαλοεργολάβους, να δέχονται και να χρυσοπληρώνουν εκβιαστές με τα δικά μας λεφτά και η διαφθορά να έχει φτάσει στα αμερικανικά επίπεδα της ποτοαπαγόρευσης του Ντίλιγκερ και του Αλ Καπόνε.
 
Παρέσυραν στη διαφθορά ακόμα και τη δικαιοσύνη που ήταν το στήριγμα και η ελπίδα του κάθε πονεμένου. Αν δε κανένας δικαστής σήκωνε το ανάστημά του γιατί δεν άντεχε το άδικο και ήθελε να βγάλει τα άπλυτά τους στη φόρα, του έκαναν τέτοιο πόλεμο που τον υποχρέωναν σε παραίτηση να τους αδειάζει τη γωνιά, για να κάνουν ελεύθερα τις λοβιτούρες τους.
 
Εκκενώσεις βόθρων "ο καλοφαγάς"... 


Θεόφιλος Αιγινήτης

Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει