}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Με μετάλλια και διακρίσεις έφυγαν τα Ελληνόπουλα από την Τραπεζούντα (φωτο)

Με μετάλλια και διακρίσεις έφυγαν τα Ελληνόπουλα από την Τραπεζούντα (φωτο)

  • Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι Έλληνες αθλητές στη Γυμνασιάδα της Τραπεζούντας (φωτ.: isfsports.org)
Καρπούς απέδωσαν οι κόποι των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στη Γυμνασιάδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού ISF 2016, στην Τραπεζούντα. Κορίτσια και αγόρια επέστρεψαν στην Ελλάδα με 37 μετάλλια, από τα οποία 13 είναι χρυσά, 17 αργυρά και 7 χάλκινα.
Η συγκομιδή των μεταλλίων κρίνεται πολύ σημαντική καθώς μας χάρισε την 13η θέση σε σύνολο 30 χωρών και 2.000 αθλητών και αθλητριών.
Τα περισσότερα μετάλλια πήραν οι αθλητές μας στην κολύμβηση (18), ακολούθησε ο στίβος (12), η ρυθμική (5) και η ενόργανη (2). Ειδικότερα, στο στίβο, την Κυριακή (17/7) η Νικολέττα Κινατίδου στα 1.500 μ. και η Δήμητρα Αλεξίου στη δισκοβολία ήταν τα δύο κορίτσια που χάρισαν χρυσά μετάλλια στη χώρα μας. Η Κινατίδου διένυσε την απόσταση σε 4.36.88 και βελτίωσε περίπου κατά 10 δευτερόλεπτα το ατομικό της ρεκόρ. 

Με 18 μετάλλια επιστρέφει η ομάδα της κολύμβησης που μας εκπροσώπησε στην Τραπεζούντα (φωτ.: isfsports.org)
Μεταξύ των νικητών είναι ο Ανδρέας Μυτακίδης στο επί κοντώ, ο Χρήστος Φρατζεσκάκης στη σφύρα, ο Λεωνίδας Σιδηρόπουλος στο ύψος, η Ηλιάνα Οικονόμου στα 50 μ. ελεύθερο στην κολύμβηση, ο Γιώργος Προβιάς στην ενόργανη, ο Παναγιώτης Μπόλανος στα 200 μ. ύπτιο και η Ζωή Μπαλαμούτη στο άλμα εις μήκος.
Η Ελένη Κελαϊδίτη ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στη ρυθμική (isfsports.org) Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει