}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

«Κόκκινος συναγερμός» στην Τουρκία! Έκλεισε η γαλλική πρεσβεία- Φόβος για χτύπημα

Η Γαλλία αποφάσισε να κλείσει επ’ αόριστον την πρεσβεία της στην Άγκυρα και το προξενείο της στην Κωνσταντινούπολη, μετά από έντονους φόβους και πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.



«Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αγκυρα και το Γενικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη θα είναι κλειστά από σήμερα στις 13.00 μέχρι νεωτέρας», τονίζεται σε ανακοίνωση της πρεσβείας.
Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι οι γαλλικές διπλωματικές αποστολές στην Τουρκία ματαιώνουν όλες τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Βαστίλλης που είναι στις 14 Ιουλίου.
Όπως είπαν, οι πληροφορίες που έχουν κάνουν λόγο για σοβαρές απειλές κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων και για τον λόγο αυτό ακύρωσαν όλες τις εκδηλώσεις.

thecaller.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει