}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Τους έδιωξε ΟΛΟΥΣ ο Πούτιν! Πανδαιμόνιο στο ρωσικό ναυτικό!

nintchdbpict000248652643-e1468317916845
50 ανώτεροι αξιωματικοί συμπεριλαμβανομένου ενός Αντιναύαρχου εκδιώχθηκαν από τον Βλαντιμίρ Πούτιν εν μέσω αναφορών για άρνηση αντιμετώπισης Δυτικών πλοίων! 


Σύμφωνα με άλλα πιθανά σενάρια που αναφέρονται σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες για να καλυφθεί ένα δυστύχημα μεταξύ ρωσικού υποβρυχίου και ένα πολωνικού σκάφους, είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την πρωτοφανή καρατόμηση ανωτάτων στελεχών!

Οι διεθνείς αναλυτές δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ως τώρα επαρκή εξήγηση, πέραν των γνωστών σεναρίων περί αδυναμίας και ανεπάρκειας του ρωσικού ναυτικού, που φυσικά αποτελεί μέρος της γνωστής δυτικής προπαγάνδας.

Ακόμα ένα σενάριο που έχει ανακύψει μετά την απρόσμενη απόφαση του Ρώσου Προέδρου, είναι η απόδοση κάποιων μελών του Ρωσικού Ναυτικού απέναντι στις πολυάριθμες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική. 

«Οι προκλήσεις των ρωσικών Su-24 στις 14 Απριλίου του 2016 έμελλε να είναι μέρος μιας ευρύτερης σειράς αντιπαραθέσεων κατά των δυτικών πλοίων στη Βαλτική», αναφέρει ο αναλυτής διεθνών υποθέσεων Peter Coates.

«Αλλά ο ρωσικός Στόλος της Βαλτικής, τον Απρίλιο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τέτοιες επικίνδυνες τακτικές και ως εκ τούτου, αυτά ήταν τα αντίποινα του Πούτιν απέναντι στους αξιωματικούς του». 

Πηγή
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει