}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Νόμπελ Ειρήνης 2016 - Υποψήφιοι : Τσίπρας - Τασία - Μουζάλας

Τα περιπόθητα βραβεία ήδη έχουν αρχίσει να διανέμονται πόρτα-πόρτα καθ' άπασαν την ελληνική επικράτεια, η οποία έχει φωταγωγηθεί σαν σε γιορτή!
Από τον 
Παναγιώτη Λιάκο

O πυρήνας των επιχειρημάτων των ανθρώπων που απασχολούνται εθελοντικά ή ως μισθωτοί στα ανεπίσημα γραφεία Τύπου του ISIS και της Αγκυρας είναι ο ακόλουθος: Δίκαιο δεν υφίσταται σε μία χώρα μέχρι να παραβιάσουν τα σύνορά της ορδές ισλαμιστών. Τότε η παρουσία τους, όπως κι αν προέκυψε, δημιουργεί δίκαιο που πρέπει να γίνεται σεβαστό από τη φθίνουσα πλειοψηφία των Ελλήνων. Οταν πλειοψηφήσουν για τα καλά οι μουσουλμάνοι, θα επιβάλουν οριστικά και αμετάκλητα το δικό τους, τη σαρία. 
Οσο η Ελλάδα θα γεμίζει με μυριάδες ισλαμιστών, από το σύνολο των προνοιών του νόμου που αφορούν το μεταναστευτικό ζήτημα θα εφαρμόζονται μόνο οι νεοεισαχθείσες διατάξεις περί «ρατσισμού». Οι επήλυδες, όσα και αν διαπράξουν, θα παραμένουν εκτός της τσιμπίδας των διωκτικών Αρχών. Η δικαιολογία θα έχει επίχρισμα «πρακτικότητας»: «Μα, τι θέλετε; Να τους... προκαλέσουμε και να εξεγερθούν;»
Επιπλέον, οι αρωγοί στον εξισλαμισμό της πατρίδας θα προσπαθήσουν λυσσωδώς να χαρακτηρίζονται και να αντιμετωπίζονται όλοι οι λάθρα εισελθόντες ως πρόσφυγες. Επειδή οι λέξεις δημιουργούν ή προετοιμάζουν πραγματικότητες, η προπαγανδιστική μηχανή των εχθρικών προς την Ελλάδα δυνάμεων ποντάρει πάντοτε στο θετικό συναισθηματικό ισοζύγιο που αφήνει πίσω της η λέξη «πρόσφυγας» και γι' αυτό θα ξιφουλκεί διαρκώς εναντίον όσων χρησιμοποιούν άλλες λέξεις αντί της συγκεκριμένης.
Το σόφισμα που εξοικειώνει με την εισβολή δεν διατυπώνεται ευθέως, αλλά αφήνεται να εννοηθεί: «Αφού μπήκαν, τώρα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι» (λες και πρότεινε κάποιος να μην αντιμετωπίζονται ούτως). «Αφού αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι, πρέπει να απολαμβάνουν όλα όσα απολαμβάνουν και οι Ελληνες, υγειονομική περίθαλψη, δωρεάν Παιδεία, πρόσβαση στην εργασία κ.ά.» (εδώ παραλείπουν να αναφέρουν ότι ο ίδιος ο νόμος προβλέπει να αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι μεν αλλά που έχουν παραβεί τον νόμο - η παράνομη είσοδος σε μια χώρα τιμωρείται). «Κι αφού απολαμβάνουν όσα και οι Ελληνες, να χτίσουμε και τζαμιά να θρησκεύονται». Αυτά είναι το κόλπο. Να χάσουμε την Ελλάδα μη τυχόν και μας κακοχαρακτηρίσουν οι εχθροί της.
"δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει