}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στον Φίλη δεν εμπιστεύομαι ούτε τον σκύλο μου, όχι τα παιδιά μου…


syrigos

Νίκος Συρίγος
Ο Νίκος Συρίγος ελπίζει τα παιδιά που πήγαν σήμερα στον Αγιασμό να απαλλαγούν γρήγορα από αυτούς τους τύπους που πάνε να γκρεμίσουν την Ελλάδα, ετοιμάζοντας γενιές απατρίδων.
Όταν έχεις παιδιά δεν δικαιούσαι να λυπάσαι για αυτά. Ούτε απλά να ανησυχείς. Είσαι υποχρεωμένος να αγωνίζεσαι.

Να μην παραδίδεις ποτέ τα όπλα και να πολεμάς μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι τελευταίας ρανίδας για αυτά.
Τα παιδιά που πήγαν σήμερα στο σχολειό, στον Αγιασμό, είναι υποψήφια θύματα μιας κυβέρνησης που έχει συγκεκριμένο σχέδιο, σκοπό και στόχο:
Να αποδομήσει καθετί ελληνικό και να παραδώσει στη νέα τάξη πραγμάτων μια γενιά χωρίς πατριωτική συνείδηση.
Το ευχάριστο για όλους αυτούς τους τύπους είναι ότι ο Έλληνας προέρχεται από μία εικοσαετία που γαλουχήθηκε με ιδανικά «τσόντα, μπάλα και καράτε».
Το δυσάρεστο ότι βαθιά μέσα στο DNA των ανθρώπων που ζουν σε τούτον εδώ τον τόπο,
υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αξίες όπως η οικογένεια, η θρησκεία και η πατρίδα που άντεξαν σε δυσκολότερους καιρούς.
Αυτά τα παιδιά λοιπόν, τα δικά σου και τα δικά μου, πατριώτη, θα πάρουν σήμερα-αύριο τα βιβλία τους. Τα εκπαιδευτικά.
Αυτά που ο Φίλης και η Αναγνωστοπούλου, ακολουθώντας συγκεκριμένες εντολές τα έχουν μετατρέψει στα μεγαλύτερα όργανα προπαγάνδας.
Αυτά που δεν καταγράφουν πια αλλά παραγράφουν την Ιστορία, λογοκρίνοντας τον Κολοκοτρώνη κι εξαφανίζοντας τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη και βαφτίζοντας τη γενοκτονία… εθνοκάθαρση.
Αυτά που ζητάνε από παιδιά του Δημοτικού να φτιάξουν μια ιστορία, βλέποντας μια φωτογραφία του Καραγκιόζη, του Μέγα Αλέξανδρου και της κοκκινοσκουφίτσας…
Αυτά που με συνέπεια και συνέχεια «καταργούν» κάθε τι θρησκευτικό, από τον εορτασμό του Πάσχα μέχρι τους Αγίους, θεωρώντας προφανώς ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες θα θεωρήσουν τον Σταυρό στη σημαία, δείγμα ρατσισμού και… οπισθοδρομισμού, ώστε να τον καταργήσουν.
Κι είναι τόσο καλοδουλεμένο το σχέδιο, που χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «ελευθερία», «ανεξαρτησία» και «ισότητα» καλύπτουν τη μεγαλύτερη προσπάθεια υποδούλωσης και ισλαμοποίησης των Ελλήνων από την εποχή της τουρκοκρατίας.
Όσοι έχετε ακόμη αμφιβολίες για τα παραπάνω, διαβάστε τα βιβλία που θα πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά σας και θα πάρετε τις απαντήσεις σας.
Μετά, ίσως, να βοηθήσετε το παιδί σας να φτιάξει και την ιστορία που του ζητάνε…
Να γράψει πχ. δηλαδή για τον καραγκιόζη υπουργό, που μαζί με την κοκκινοσκουφίτσα του, προσπαθούν να μετατρέψουν τον Μέγα Αλέξανδρο σε έναν ημίτρελο, ιμπεριαλιστή, αιμοδιψή πολέμαρχο…
Άσε που τότε, ίσως σηκωθείτε/σηκωθούμε από τον καναπέ και τελειώσουμε με τύπους σαν τον Φίλη, στον οποίο δεν θα εμπιστευόμουν ούτε το σκύλο μου, όχι τα παιδιά μου…

Πηγή:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει