}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κατέρρευσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Ζάππειο - Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ


konstsntinosΟ τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος  βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο Μέγαρο, στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΟΕ με στόχο τη βράβευση των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εμφανώς καταβεβλημένος, κρατώντας ένα μπαστούνι στο χέρι, αλλά και με έκδηλη τη συγκίνηση, ο τέως βασιλιάς παρέδωσε βραβείο μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου στους ολυμπιονίκες Τάκη Μάντη
.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά τη βράβευση των αθλητών που κατέκτησαν μετάλλια. Πρώτοι ανέβηκαν στη «σκηνή» οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής και την πλακέτα τους έδωσαν οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του αθλήματος, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και Σοφία Μπεκατώρου.

«Ευχαριστώ όλους τους αθλητές γιατί πρόσφεραν ένα χαμόγελο στους Ελληνες σε αυτές τις δύσκολες ημέρες», δήλωσε ο Ολυμπιονίκης του 1960 και, τέως Βασιλιάς των Ελλήνων, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. «Τιμή μας να μας βραβεύουν σε αυτόν τον χώρο δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας», τόνισαν οι αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει