}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Απύθμενο θράσος! Επίθεση Καμμένου στα Σώματα Ασφαλείας: «Εμείς παλεύουμε και για εσάς – Δεν θέλετε οκ καλό δρόμο» – «Ποτάμι» η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου

kamenos-7
Απύθμενο θράσος από τον Π.Καμμένο. Επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη 27/9, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος, επειδή οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του ζήτησαν αν τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Με λίγα λόγια ο Π.Καμμένος τους απάντησε «αν δεν σας αρέσει φύγετε»
Συγκεκριμένα έγραψε:
Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει «ενστόλους», εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο.
Να σημειωθεί ότι νωρίς το πρωί της Τρίτης, περίπου 150 αστυνομικοί, προσωπικό του λιμενικού και της πυροσβεστικής, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ. Η κεντρική πύλη έκλεισε και οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφε:
«Καμμένε, θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς άντε παραιτήσου».
Η συγκεκριμένη κίνηση εξαγρίωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του:
«Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ!!! Λάθος υπουργείο!»
Tι ακριβώς έγινε.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του υπουργείου άμυνας την πραγματοποίησαν  περίπου 150 αστυνομικοί και προσωπικό του λιμενικού και της πυροσβεστικής .
Πρόκειται για κοινότυπο θέαμα που παρακολουθούμε , ειδικά το τελευταίο διάστημα σε όλα τα υπουργεία και τους δημόσιους οργανισμούς.
Μάλιστα υπήρξαν και περιπτώσεις που στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν μαζί  με τους διαδηλωτές ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Οι σύνδεσμοι των εν αποστρατεία  και εν ενεργεία μελών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας  είναι και αυτοί όπως και η υπόλοιπη κοινωνία, σφόδρα  δυσαρεστημένοι  από το γεγονός ότι ένας ακόμη πολιτικός,  ο υπουργός άμυνας εν προκειμένω, δεν τήρησε  τις υποσχέσεις  που είχε δώσει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.
Οι εμπλεκόμενοι κρατούσαν ένα πανό με την φωτογραφία του κ. Π Καμένου και από κάτω ήταν  γραμμένο: «κ. Καμένε, να θυμάστε τις υποσχέσεις σας, και αν δεν μπορείτε να τις κάνετε να αποσυρθείτε!».
Στην συνέχεια οι ίδιοι δήλωσαν ότι θα μεταφερθούν έξω από το μέγαρο Μαξίμου για να «διαμαρτυρούν » για τα αιτήματα τους  και στον πρωθυπουργό, αναφέρει το δημοσίευμα .
Η ουσία όμως  του προβλήματος είναι ότι οι διαμαρτυρίες έχουν πυκνώσει το τελευταίο δίμηνο , δημιουργώντας σιγά-σιγά ένα μεγάλο «ποτάμι» από χιλιάδες αγανακτισμένους ανθρώπους.
Χιλιάδες εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, όπως και τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών  είναι αγανακτισμένοι από τις «υποσχέσεις» που έλαβαν προεκλογικά από την νυν κυβέρνηση,  και  τώρα βλέπουν την μια  μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις πίσω από την άλλη, ενώ οι φόροι,  έμμεσοι και άμεσοι,  αυξάνονται με συνεχή και αμείωτο ρυθμό.
Ως γνωστό η χώρα μας «καθοδηγείται» από το 2009 «από τα μαλλιά» στην ολοκληρωτική καταστροφή και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κυριολεκτικά ούτε ένας υπουργός, και φυσικά πρωθυπουργός,  να σκεφθεί για λίγο την χρησιμότητα όλης αυτής της μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, χωρίς σκοπό , χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο.
Εκατοντάδες άρθρα έχουν γραφτεί και άλλες τόσες και περισσότερες δηλώσεις έχουν υλοποιηθεί  από «υπευθύνους» και «ανεύθυνους» για το ελληνικό ζήτημα, και όμως ειδικά η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που έβαλε την ταφόπλακα στην χώρα,   ειδικά με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου , τα «προαπαιτούμενα» του οποίου δεν μας είναι ακόμη όλα….γνωστά.
Η νυν κυβέρνηση δυστυχώς εγκλιμάτισε πολύ περισσότερο από τις δύο ή τρεις προηγούμενες που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.
Διότι πολύ απλά ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε τα πάντα, μιας και η κατάσταση ήταν κοινή σε όλους  από «πρώτο χέρι».
Τα  στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που ανέλαβαν στην συνέχεια καίρια πόστα, ήξεραν από πριν  τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η  Ελλάδα , παρόλα αυτά και εφόσον κατανοούσαν  το «μάταιο» των μνημονίων,  υπέγραψαν και αυτοί με την σειρά τους το χειρότερο και το πιο δυσβάστακτο μνημόνιο.
Καμία χώρα, όχι  στον πλανήτη γη αλλά ούτε στο πλανήτη Άρη , δεν επιβιώνει οικονομικά  με έξι χρόνια ύφεσης , η Ελλάδα όμως επιβιώνει ακόμα προς πείσμα της νέας τάξης που θέλει να μας εξαθλιώσει τελείως .
Δεν υπάρχει κανένα μαγικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, από κανέναν αυτόκλητο ή μη «σωτήρα».
Τα δυσεπίλυτα και πολύπλοκα προβλήματα εις τον αιώνα των άπαντα έχουν απλές λύσεις όπως μας έδειξε με γλαφυρό τρόπο και ο στρατηλάτης Μέγας Αλέξανδρος στο «Γόρδιο»,  με το κόψιμο του σκοινιού,  που φαίνονταν να μην έχει ούτε αρχή ούτε τέλος .
Απλά πράγματα και κυρίως ελληνικά έως το κόκκαλο.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει