}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ HOT SPOT!

kammenos1-735x459
Η –έστω και καθυστερημένη… - αντίδραση του λαού της Λέσβου στην μετατροπή του νησιού σε απέραντο καταυλισμό, με απειλές για δυναμικές κινητοποιήσεις, είχε το πρώτο αποτέλεσμα!
Έτσι, με δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο υπουργοπάνος Καμμένος
είπε ότι διακόπτονται οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο μέρες εργασίες διαμόρφωσης σε hot spot ενός εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου, ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, στην περιοχή Λεμονού βόρεια της Μυτιλήνης, γιατί -τάχαμου, τάχαμου!- «όλες (εννοεί τις εργασίες) όσες πραγματοποιήθηκαν δεν είχαν την έγκριση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας». Λες και οι στρατιώτες έφτιαχναν το νέο hot spot, με εντολή του… περιπτερά της γειτονιάς τους!
Στην πραγματικότητα, οι συριζοψεκασμένοι… χέστηκαν απάνω τους κι έκαναν πίσω! Άρα, εάν συνεχίσουν οι κάτοικοι της Λέσβου να αντιδρούν –και κάνουν και δύο-τρεις συγκεντρώσεις- μπορεί να κερδίσουν περισσότερα (την πλήρη αποσυμφόρηση του νησιού τους). Αν επανέλθουν στην παθητική στάση, σύντομα οι μπουλντόζες του Καμμένου θα… ξαναπιάσουν δουλειά –και όχι μόνον στην Λεμονού!
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει