}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Από την άθλια τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και τα έδρανα της Βουλής.......


Ο Τσίπρας είναι γεννηθείς το 1974. Παίζει ρόλο η χρονιά; Είναι η χρονιά όπου ξεκινούσε η μεταπολίτευση. Παιδί της μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας. Γενικά όσοι έχουν γεννηθεί από το 1972 μέχρι και το 1983 είναι τα φανατικά παιδιά της μεταπολίτευσης. Σήμερα το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης σε αυτή την γενιά στηρίζεται.
Από την άθλια τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και τα έδρανα της Βουλής αυτή η γενιά είναι η πατερίτσα του καθεστώτος.

Είναι μια γενιά που μεγάλωσε με τα φανατικά "προοδευτικά" ακούσματα της μεταπολίτευσης στις κομματικές πλατείες.

Είναι η γενιά που έκανε μόδα τον άγνωστο περιθωριακό κομμουνιστή Τσε Γκεβάρα σε κάθε Πανεπιστημιακή σχολή ως άφισα, λογότυπο.

Είναι η γενιά που αγάπησε την Αμερική του cool Κλίντον, και τον εκσυγχρονισμό του πατερούλη Σημίτη.

Eίναι η γενιά που πρώτη εκανε τον Ελληνικό στρατό Old fashioned με τους αντιρρησίες συνείδησης. Είναι η γενιά που νοσταλγεί τα πράσινα χρόνια του σοσιαλισμού πίνοντας μια μπύρα Kaizer απλά και μόνο να δραπετεύσει από την πραγματικότητα.

Είναι η γενιά που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταλήψεις και συνδικαλισμούς στα δημόσια σχολεία, κάνοντας μόδα τα κολέγια…. του Beverly Hills.

Είναι η γενιά που εκφράζει την χειρότερη εκδοχή της αστικής νοοτροπίας, κατηγορώντας ταυτόχρονα την ίδια την αστική τάξη. Αυτή η γενιά είναι σήμερα μια γενιά της υποκρισίας.

Είναι η γενιά που τα βρήκε σχεδόν ΟΛΑ έτοιμα και σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στα εγκλήματα του μνημονίου με μοναδικό σκοπό το κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει