}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ: Μια γεναία ελληνίδα δίνει το παράδειγμα


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ
   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Θέμα: Κατάθεση στον ανακριτή για Προδοσία (συνημμένα η κλήση για ανάκριση) Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΟΥ κατόπιν κλήτευσης από τον Ανακριτή για την μηνυτήρια αναφορά μου .
Πριν σας πω για την κατάθεσή μου στον ανακριτή ήθελα να σας αναφέρω κάτι από την Οδύσσεια με την οποία και θα κλείσω στον επίλογο.
Όταν ο Τηλέμαχος ρώτησε την Θεά Αθηνά τι μπορεί να κάνει μόνος του, διότι αισθανόταν αδύναμος, εκείνη του απάντησε: Εσύ σαν άνθρωπος θα κάνεις ότι μπορείς και τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι Θεοί.
Έτσι ξεκίνησε ο Τηλέμαχος για το ταξίδι του στην Σπάρτη χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, όμως παίρνοντας όλη του την δύναμη!! Αυτό το αναφέρω γιατί κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ όταν με κάλεσε ο ανακριτής, μιας και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχη διαδικασία.
Έτσι λοιπόν, όταν πήγα στον ανακριτή χωρίς να γνωρίζω, πήρα την δύναμη μου να υπερασπισθώ την Πατρίδα μου και να προσπαθήσω να απαιτήσω από την δικαστική εξουσία να επιληφθεί των εγκλημάτων και της κατάφωρης αδικίας που διαπράττεται στην πατρίδα μας και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.
Στην ερώτησή του λοιπόν ποιους καταμηνύω, του είπα ότι καταμηνύω τους νυν -που αναφέρω στην αναφορά μου- έως και τους προκατόχους τους, που από το 2009 έως σήμερα κυβέρνησαν με τις ίδιες καταστρεπτικές πολιτικές, και παρευρίσκονται ακόμη στην βουλή.Όταν με ρώτησε γιατί τους καταμηνύω απάντησα:
1) Για την κατάλυση του Συντάγματος, που καθιστά ανενεργό το πολίτευμα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που θεμέλιο του είναι η λαϊκή κυριαρχία. 2) Για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας αφού δεν ρωτήσανε τον Ελληνικό λαό για την πολιτική των μνημονίων και του υπέρογκου δανεισμού τους από τους τοκογλύφους για ένα χρέος που μαγειρεύτηκε και τα χρήματα του δανεισμού δόθηκαν για ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και όχι στο δημόσιο. Ενώ την αποπληρωμή του δανείου που καρπώθηκαν οι τράπεζες την φορτώθηκε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του. Επίσης τους κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού με πρόθεση δόλου, λόγω του ότι δεν πράξανε αυτά για τα οποία τους έδωσε εντολή ο Ελληνικός λαός. Πχ τύπου Λεφτά υπάρχουν, ανάπτυξη Κράτος δικαίου, σχίσιμο μνημονίων, έξοδος από την κρίση, και αντ' αυτού Βουλιάξανε την χώρα. Επίσης τους καταμηνύω για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Εδαφών, δημόσιου πλούτου που ούτε σε καιρό πολέμου δεν εκχωρείται. Πχ παραχώρησαν λιμάνια, δρόμους, αεροδρόμια, τραινοσέ, θάλασσες, νησιά, βραχονησίδες, λίμνες, ποτάμια, πάτους ποταμιών, πηγές, εναέριο χώρο, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ, στους δυνάστες μας!! Τους θεωρώ ηθικούς αυτουργούς για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μου που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα χρέη και υποχρεώσεις που παράλογα τους φόρτωσαν. Τους καταμηνύω σαν ηθικούς αυτουργούς για την ασφυξία που προκαλούν τα δυσβάσταχτα απάνθρωπα μέτρα στους συμπολίτες μου, με αποτέλεσμα να τους οδηγούν σε άθλιες έως εγκληματικές συνθήκες διαβίωσης, στερώντας τους ακόμη και τα πιο απαραίτητα αγαθά, όπως: διακοπές ηλεκτροδότησης, ύδρευσης, ή ακόμη και της επαρκούς σίτισης, έτσι ώστε πολλές φορές να προκαλούνται οι θάνατοι τους, ή από την πολλή στενοχώρια ή από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους. Τους καταμηνύω για την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού και τους θεωρώ υπαίτιους για τα θύματα, που έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τα θύματα των δύο παγκοσμίων πολέμων.
Τους καταμηνύω επίσης για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που δεν με ενδιαφέρει πώς την ερμηνεύετε εσείς άλλα για μένα προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι κι όταν γεννιέται ένα μωρό και του φορτώνετε χρέη που δεν είναι υπαίτιο για αυτά!! Για εμένα αυτό είναι ασέλγεια και βία που θα μεταφερθεί και στις επόμενες γενιές!!
Επίσης τους καταμηνύω για σκάνδαλα, που ενώ έχουν υποσχεθεί ότι θα τα ερευνήσουν τα έχουν αποσιωπήσει, όπως Λαγκάρντ, Σιεμενς, panama papers, διάφορες άλλες λίστες κ.α.
Τους κατηγορώ για την καταλήστευση των ταμείων που έχουν φάει τις εισφορές, κόπους των πολιτών, που συνεισέφεραν στα ταμεία για ανταπόδοση της ασφάλειας τους, της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης και της σύνταξης γήρατος, η οποία θα τους εξασφάλιζε αξιοπρεπή διαβίωση στα γεράματα τους.
Επίσης τους κατηγορώ για παράνομη και αντισυνταγματική επιβολή δυσβάσταχτων φόρων!! Εδώ ανέφερα στον κ. Ανακριτή ότι την αναφορά μου την έγραψα επάνω σε συναισθηματική φόρτιση, όταν άκουσα τον Πρωθυπουργό στην τηλεόραση να μιλάει για συνταγματική Αναθεώρηση και μάλιστα να επικαλείται το όνομα του Ελληνικού λαού!!
Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός είπε:
θα κάνουμε Συνταγματική αναθεώρηση με τον λαό, από τον λαό, για τον λαό. Και εκεί μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι. Πώς είναι δυνατόν να επικαλείται τον λαό για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, χωρίς να έχει πάρει την έγκριση του ελληνικού λαού, χωρίς να έχει ρωτήσει τον ελληνικό λαό αν τον εξουσιοδοτεί για κάτι τέτοιο;
Και μου απαντάει ο ανακριτής: Έχει το δικαίωμα βάσει άρθρου του συντάγματος, που λέει ότι μπορεί να γίνει αν το αποφασίσουν οι βουλευτές!!

Του απαντώ λοιπόν του κ. Ανακριτή: ότι το συγκεκριμένο άρθρο τότε αναιρεί το άλλο άρθρο του Συντάγματος που λέει θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα!!!
Μου λέει ναι σωστά, δίκιο έχετε!! Ωραία του λέω άρα είναι άκυρη η συνταγματική αναθεώρηση, που βέβαια ύπουλα θέλουν να νομιμοποιήσουν και τους Θεσμούς (δλδ μνημόνια). Αυτό είναι αντισυνταγματικό!!
Όπως αντισυνταγματικό είναι να συνδιασκέπτονται και να συναποφασίζουν με την Τρόικα!! Φυσικά μου λέει!! Επίσης του λέω κ. Ανακριτά υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τον Έλληνα πολίτη να πληρώνει φόρους; Ναι μου λέει, το λέει το Σύνταγμα.
Του απαντώ: στο Σύνταγμα, στο αρθ. 4 παρ. 5 λέει ότι οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Και βέβαια οι φόροι είναι πάντα ανταποδοτικοί!! Αυτό σημαίνει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης μπορεί να συνεισφέρει στα δημόσια βάρη εφόσον έχει τα προς το Ζην, αυτά που του επιτρέπουν να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση, και όταν λέμε αξιοπρεπή διαβίωση εννοούμε να έχει τα απαιτούμενα για σίτιση, για τους λογαριασμούς του, για την εκπαίδευση του, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, και αυτά που θα του περισσέψουν να τα προσφέρει στο κράτος για ανταπόδοση!!
Η δε Πολιτεία έχει υποχρέωση ανταπόδοσης για δωρεάν υγεία, δωρεάν παιδεία, πρόνοια, ασφαλείς δρόμους κλπ. Έτσι είναι, λέει ο Ανακριτής. Άρα εκτός του ότι πουθενά δεν αναφέρεται στο Σύνταγμα ότι είναι υποχρεωμένος ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης να πληρώνει φόρους, και μάλιστα για χρέη που δεν είναι δικά του, και που παράλογα μας έχουν φορτώσει, ένα χρέος που δεν είναι του ελληνικού λαού αλλά των τραπεζών, επειδή όσα δάνεια έχει πάρει το κράτος τα έδωσε για την ανακεφαλαιοποίηση τους, και χωρίς να δώσουν έστω και μισό ευρώ στον ελληνικό λαό, του τα φόρτωσαν.
Εμένα κ. Ανακριτά δεν με ενδιαφέρει κανένας φορολογικός κώδικας ή οποιοσδήποτε άλλος κώδικας που οι νόμοι του δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα. Είναι άκυροι!! Επίσης δεν είναι κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης υποχρεωμένος να εργάζεται και να έχει συνέταιρο στην τσέπη του το κράτος και μάλιστα σε ποσοστό 90%!!
Επίσης κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να κοπιάζει και να του τρώνε οι άεργοι Πολιτικοί τα λεφτά των κόπων του, και γενικά το βιός του.
Μαζί με τους πολίτες κοπιάσανε για να παίρνουν τους κόπους τους οι άεργοι; Που η μόνη δουλειά τους είναι να υπογράφουν μνημόνια, που ούτε καν στον κόπο να τα διαβάσουν δεν μπαίνουν;Επίσης τους φόρους τούς βάζουν παντού.
Φόροι ακινήτων, κληρονομιάς, τέλη κυκλοφορίας, ΔΕΗ, δημοτικά τέλη, είδη κατανάλωσης, τσιγάρα, χαράτσια, ενφια, που κι αυτόν ο ίδιος ο Παυλόπουλος είχε πει το 2014 ότι κρίθηκε από το ΣτΕ Αντισυνταγματικό και όχι μόνιμο.
Και τώρα επί προεδρίας του νομιμοποιήθηκε παράνομα!! Ναι, μου λέει έχετε δίκιο. Ε, ωραία του λέω: Αφού έχω δίκιο γιατί δεν προχωράνε οι μηνύσεις των πολιτών;
Γιατί -λέει- οι αποφάσεις πηγαίνουν στην βουλή και εκεί κρίνονται αν θα τις εκδικάσουν η όχι!! Μα κ. Ανακριτή, του απαντώ, το άρθρο που λέει ότι τους παρέχει ασυλία τούς την παρέχει μόνο για εκφώνηση λόγου και όχι για εγκλήματα!!
Και πώς είναι δυνατόν αφού οι βουλευτές έχουν την νομοθετική εξουσία, ο Πρόεδρος την εκτελεστική και οι δικαστές την δικαστική εξουσία, η οποία μάλιστα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, αυτοί οι ίδιοι να δικάζουν τους εαυτούς τους; Αυτό δεν ακυρώνει την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας;
Είναι δυνατόν ένας εγκληματίας ή κλέφτης να δικάσει τον εαυτό του, και να βγάλει καταδικαστική απόφαση για τον εαυτό του; Όχι μου λέει.
Ωραία τότε γιατί δεν τους διώκετε ποινικά, βάσει του άρθρου 134 πκ για Εσχάτη Προδοσία; Δεν μου απάντησε.Του λέω επίσης ότι κάποιοι μου είπαν να αναφέρω για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ και το κράτος παραβίασε την απόφαση του, και δεν τους έδωσε τα αναδρομικά των μισθών τους από τις περικοπές που είχαν υποστεί, που γι' αυτόν τον λόγο είχαν προσφύγει!!
Φυσικά σας το αναφέρω για την παραβίαση του κράτους στο ΣτΕ, ειδάλλως δεν θα σας το ανέφερα διότι είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Διότι 1. οι στρατιωτικοί είναι υποχρεωμένοι πρώτα να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας και τα εδάφη της και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να επιτρέψουν την Εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας φοβούμενοι μην χάσουν τους μισθούς και τις θέσεις τους και
2. οι αστυνομικοί, αντί κι αυτοί να ζητάνε τα αναδρομικά από αυτούς που υπηρετούν και εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να τα απαιτούν, διότι δική τους πρωταρχική υποχρέωση είναι να φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών από τους οποίους και πληρώνονται.
Όμως αυτοί αντί να υπηρετούν τους πολίτες τούς καταστέλλουν σε οποιαδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για οποιονδήποτε αγώνα για την πατρίδα, με χημικά, γκλομπς κλπ.Στην χώρα μας επικρατεί χάος αυτή την στιγμή!!
Δεν τηρούνται οι νόμοι. Οι λαθρομετανάστες 88 εθνικοτήτων έχουν κάνει λαθρο-εισβολή και φυσικά τους δίνουνε περισσότερα προνόμια από ότι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.
Τους δίνουν 39.500 θέσεις εργασίας, ενώ εμείς είμαστε άνεργοι.
Τους παρέχουν σπίτια λουξ, ενώ κατάσχουν σπίτια Ελλήνων πολιτών για 500€ και τους καταστούν άστεγους!!
Τους παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ καλούν τρεις και λίγο το ασθενοφόρο για το παραμικρό, ανεβαίνουν καμιά δεκαριά άτομα επάνω), ενώ τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να τα συντηρήσουν ή να βάλουν βενζίνη για να τα μετακινούν, και πολλές φορές βάζουν γιατροί ή νοσοκόμες από την τσέπη τους ή ζητούν από τους ασθενείς.
Επίσης για όλα αυτά πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος.
Και το αποτέλεσμα; Κάποιοι να μας αποκαλούν ρατσιστές η φασίστες! Που οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που όχι απλά φιλοξένησε πολίτες διαφόρων Εθνικοτήτων αλλά έσπευσε να καλύψει κάθε ανάγκη τους και να τους παρέχει ό,τι είδους βοήθεια μπορούσε, από κλινοσκεπάσματα και τροφές έως φάρμακα.
Και το αποτέλεσμα: να βγει στην τηλεόραση Αλβανίδα μητέρα να πει σε ένα σύλλογο γονέων στην Αθήνα που διαμαρτύρονταν για τους λαθρομετανάστες, εσείς να πάρετε τα παιδιά σας και να φύγετε!!
Εμείς είμαστε πλειοψηφία και εσείς μειοψηφία!!Όσο για την κυβέρνηση που ήρθε σε αντιπαράθεση με την εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών, που θίγει το 85% την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων, άκουσα σε τηλεοπτικό κανάλι ότι η συμφωνία που επήλθε από την συνάντηση των δύο ήταν: Να διδάσκει ο καθηγητής κατ´ επιλογή για τον Ιησού ή για τον Αλλάχ!!
Δηλαδή, του λέω, αν πούνε στον καθηγητή απολύεσαι ποιον θα προτιμήσει να διδάξει;Επίσης αποσύρουν από την ιστορία για τον Μ Αλέξανδρο για ύποπτους σκοπούς!!
Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. Αυτοί που εισβάλλουν στην χώρα μας κ. Ανακριτή είναι λαός που δεν μας σεβάστηκε. Διότι δεν σεβάστηκαν το Εθνικό μας σύμβολο, την σημαία μας, που χύθηκε αίμα από τους προγόνους μας για αυτήν, δεν σεβάστηκαν τα ιερά μας αφού αφόδευσαν σε εικόνες και ιερούς χώρους, δεν σεβάστηκαν περιουσίες των Ελλήνων ιδιωτικές και δημόσιες, όπως πχ κάψανε στρέμματα ελιές στην Λέσβο, κάψανε μοναστήρι στην Πέτρα Ολύμπου του 1600 μΧ και πόσα άλλα!!
Θα μπορούσαμε εμείς να τα κάνουμε στην Χώρα τους αυτά; Έχουμε χάσει τον ύπνο μας όλοι οι Έλληνες, διότι μας έχει πνίξει η αδικία και η ανομία. Ζούγκλα έχουμε καταντήσει!!
Και επειδή στην Χώρα μου δεν τηρούνται οι νόμοι, ή μάλλον τηρούνται αλλά κατ’ επιλογήν, όπως πχ με μεγάλη ευκολία δικάζονται άνθρωποι με πταίσματα ή για χρέη ή για μικροεγκλήματα, και τιμωρούνται με διάφορες ποινές, ενώ όλα τα επαχθή εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε ένα ολόκληρο Έθνος και σε ένα ολόκληρο λαό, όπως και το μεγαλύτερο των εγκλημάτων αυτό της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, μένουν ατιμώρητα, και επειδή δεν υπάρχει ισονομία Βάσει Άρθρων του Συντάγματος είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε εμείς την Πατρίδα μας, το Σύνταγμα μας και την τήρηση των νόμων του, με οποιονδήποτε τρόπο, όπως ακόμη και να φέρουμε όπλα για την άμυνα και υπεράσπιση της Πατρίδας μας!!
Αυτά και άλλα είπα στον Ανακριτή καθ´ ότι κράτησε 2 ώρες η ανάκριση.
Τέλος, με ρώτησε αν συμβουλεύτηκα δικηγόρο για όλα αυτά και του είπα όχι. Είμαι μία Ελληνίδα πολίτης που μάχεται για τα δίκια της, την πατρίδας μου και των συμπολιτών μου, από την λαίλαπα που έχουμε υποστεί όλοι μας!!
Γιατί Πατρίδα δεν είναι μία αόριστη λέξη. Πατρίδα είναι το σπίτι του καθενός μας και όλων μας ταυτόχρονα. Και όσο η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή ξένων δυνάμεων εγώ θα αγωνίζομαι μέχρι να ξαναποκτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία!!!
Για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφερα και για το δημοψήφισμα του ελληνικού λαού, που το 65% του ΟΧΙ στα μνημόνια, με δόλο και εξαπάτηση μετατράπηκε από τους κυβερνώντες σε ΝΑΙ, και για άλλα πολλά:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΠΛΕΟΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!!
Για να μην έχουν δικαιολογία ότι πράττουν δήθεν στο όνομα του Ελληνικού λαού, ότι εξουσιοδοτήθηκαν από τον Λαό. Γιατί σε αυτόν τον Λαό ανήκω και εγώ που δεν θέλω το όνομα μου να συμμετέχει στην εξουσιοδότηση καμίας εγκληματικής πράξης!!!
Διότι όποιος βλέπει να διαπράττεται έγκλημα ή Αδικία και δεν αντιδράει είναι κι ο ίδιος συνένοχος!!Και τώρα στον Επίλογο ήθελα να αναφέρω κάτι, που φυσικά δεν είπα στον ανακριτή. Αυτό είναι για όλους εμάς!!
Από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Όταν ο Οδυσσέας, μετά την Οδύσσειά του, κατάφερε επιτέλους να γυρίσει στην Ιθάκη του για να διεκδικήσει τον κόσμο του, το Βιός του, και έμαθε ότι πολιορκούνταν από τους υποψήφιους μνηστήρες, αποφάσισε μετά από πολλή σκέψη και σύνεση ότι πρέπει με στρατηγική να τους σκοτώσει για να απαλλαγεί από δαύτους και να διεκδικήσει όλα όσα με δόλο του αρπάξανε!!
Έτσι λοιπόν τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο!!! (δλδ ερμηνεία Αντί νόηση). Κάποιος από τους μνηστήρες τρέμοντας για την ζωή του τον ρώτησε: Ποιο ήταν το έγκλημα μας και μας σκοτώνεις; Και ο Οδυσσέας απάντησε: Το έγκλημα σας είναι ότι κλέψατε το βιός μου, τον κόσμο μου, την οικογένεια μου, αυτά που κοπίασα με ιδρώτα και αίμα για να τα αποκτήσω!!
Ο δεύτερος που σκότωσε ήταν ο Ευρύμαχος (αυτός που μάχεται τον λαό),
ο τρίτος ο Ευρύνομος (αυτός που μάχεται τους νόμους)
και ο τέταρτος ο Αγέλαος (αυτός που άγει τον λαό με την παρότρυνση τού αντί νου).
Έτσι, αφού σκότωσε όλους τους μνηστήρες που επιβουλεύτηκαν την ζωή του ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ!!
ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,
ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ,
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,
div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="box-sizing: border-box; direction: ltr; margin: 0px auto 28px; white-space: pre-wrap; width: word-wrap: break-word;"00px; word-wrap: break-word;"> Πόσο διαχρονικός και Επίκαιρος ΟΜΗΡΟΣ!!
Η ΙΘΑΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ!! Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΛΑΟΣ. Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΠΟΧΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!! Για να βρούμε την Ιθάκη “Θέλει αρετή και τόλμη η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Κωσταντινιά Ντέμου “ Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει