}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Σχέδιο «Ισλαμοποίησης της Ελλάδας» εδώ και τώρα - Πώς θα μας αναγκάζουν να βάζουμε μουσουλμάνους- «μετανάστες» μέσα στα σπίτια μας!!! (Βίντεο- Σοκ)

της Μαρίνας Νικολάκη
Η ισλαμοποίηση της χώρας μας προχωρά… και είναι λίγο αργά πια για να πει κανείς ότι δεν το βλέπει! Την ίδια στιγμή που χιλιάδες Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, λόγω της ανελέητης οικονομικής κρίσης που σήκωσαν στους ώμους τους τα προηγούμενα χρόνια οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» συνηθίζουν στην ιδέα της παραμονής τους στην χώρα. Και όχι μόνο αυτό! Ζητούν πλέον από το κράτους να τους δώσει σπίτια!
Μετά την δημιουργία κέντρων μεταναστών σε ολόκληρη την χώρα, το πρόγραμμα του ΟΗΕ που περιλαμβάνει την φιλοξενία 20.000 μεταναστών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες, (σ.σ το επόμενο διάστημα Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα στεγάσουν χιλιάδες μουσουλμάνους) τώρα λοιπόν …«μαγειρεύεται» και η μαζική τοποθέτηση μουσουλμάνων σε άδεια σπίτια Ελλήνων εν αρχή και εν συνεχεία σε όσα κατοικούνται αλλά έχουν χώρους που μπορούν να φιλοξενηθούν κι άλλα άτομα.

Κάποιοι εξακολουθούν να εθελοτυφλούν και να πιστεύουν πως το Κράτος δεν είναι σε θέση να αναγκάζει πολίτες να δέχονται μουσουλμάνους «μετανάστες» στην ιδιοκτησία τους. Ε, λοιπόν όχι. Είναι καιρός να αποδεχτούμε το γεγονός πως ότι συμβαίνει στις γειτονικές μας χώρες σύντομα θα μας χτυπήσει τη πόρτα…

Mη ξεχνάμε ότι η δήλωσή:«Μπορούμε να επιτάξουμε τα σπίτια Ιταλών για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες», δεν βγήκε από τα χείλη κάποιου απλού πολίτη, μέλους ΜΚΟ ή επίδοξου ακτιβιστή, αλλά της Νομάρχη της περιοχής του Τρεβίζο στην Β. Ιταλία.

Ας δούμε αυτό το σοκαριστικό βίντεο από το el.gr, όπου στην Ιταλία, η Αστυνομία αναγκάζει 80χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου να στεγάσει με το «έτσι θέλω» Αφρικανούς «μετανάστες», ενώ εκείνος αντιστέκεται στην δήμευση της περιουσίας του από το κράτος!

«Θα τους βάλετε και στο διαμέρισμά μου;», ρωτά τους αστυνομικούς.
Το ξενοδοχείο Lory βρίσκεται στο Ficarolo, στην επαρχία του Rovigo!



Τα λόγια περισσεύουν! Η παγκόσμια σοβιετικού τύπου χούντα παρεμβατισμού είναι εδώ και δρα μέσω των κρατών.

Αυτά θα δούμε και στην Ελλάδα; Ξυπνήστε!

Την ίδια ώρα οι αφίξεις των προσφύγων στα ελληνικά νησιά συνεχίζονται, με 217 νέες αφίξεις, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή που έγινε το πρωί της Κυριακής. Από αυτούς, οι 94 έφτασαν στη Χίο, ένα νησί που «βράζει» όπως έδειξαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εξαιτίας του εγκλωβισμού εκεί χιλιάδων προσφύγων.

Χαρακτηριστικό της απάθειας που διακατέχει την ελληνική Κυβέρνηση ως προς τον πόνο των Χιωτών, είναι πως ο Γιάννης Μπαλάφας, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αρκέστηκε να δηλώσει πως:«Πρέπει οι κάτοικοι να συνηθίσουν για να ένα διάστημα να συμβιώνουν με έναν αριθμό μεταναστών που θα μείνει στο νησί!»

Πέρα από τους 94 πρόσφυγες που πήγαν στη Χίο, άλλοι 108 έφτασαν στη Λέσβο και 15 στη Σάμο, ενώ ο συνολικός αριθμός των εγκλωβισμένων στη χώρα μας είναι 62.348 άτομα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει