}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

«ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ» - Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ «ΑΚΟΥΣΕ» ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Toυ
Ιωάννου Ν. Φιλιππάκη-

Εκδότη της Εφ.Δημοκρατία 


Αυτές είναι οι δύο αγαπημένες λέξεις των απανταχού εκπροσώπων του βαθέος συστήματος, όταν προσπαθούν να σχολιάσουν τη βούληση των λαών σε αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες. Και πώς να μη νιώθουν έκπληξη, αφού πόρρω απέχουν από το να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του απλού πολίτη.
Με την ασφάλεια που νιώθουν από τις κάθε λογής προστασίες και προνόμια, μέσα σε ένα περιβάλλον που έχουν με εξαιρετική επιμέλεια δημιουργήσει, με κάθε είδους επιχορηγήσεις, ανούσιες αλλά ακριβοπληρωμένες δράσεις, «αναλύουν», αμπελοφιλοσοφούν υποστηρίζοντας με φανατισμό -αυτοί είναι οι πραγματικοί ακραίοι!- πόσο σημαντικό είναι να διατηρείται η καθεστηκυία (sic) τάξη. Και βέβαια εκφράζουν την απογοητευσή τους γιατί απλώς αντιλαμβάνονται ότι η πραγματική δημοκρατία τούς σπρώχνει, ευτυχώς, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
 «Εκπληξη και απογοήτευση» ένιωσαν όταν ο περήφανος Ελληνας -προσοχή: Ελληνας, όχι συριζαίος- αποδοκίμασε την ευρωγερμανική τυραννία στο δημοψήφισμα του 2015. «Εκπληξη και απογοήτευση» ένιωσαν όταν ο σοφός Αγγλος αποφάσισε να απαλλαγεί από τα δεσμά των μεταμφιεσμένων ναζί.
 Εκπληξη και απογοήτευση» νιώθουν όταν ο πολεμιστής Αμερικανός ζητά να του επιστρέψουν τη χώρα του και τις αρχές που με τόσο μόχθο κατέκτησε. Αρχές που η πιο οργανωμένη, ίσως, συμμορία του κόσμου προσπάθησε να καπηλευθεί και να χρησιμοποιήσει για να αυξήσει τα μηδενικά στους λογαριασμούς της. Μια συμμορία που έδωσε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα τόσο μέσα στις ΗΠΑ όσο και μέσω των αντιπροσώπων-δορυφόρων της σε όλο τον κόσμο για να καθυποτάξει την ελευθερία του ανθρώπου. Το δικαίωμα να συλλογάται ελεύθερα και όχι κατά παραγγελία.
 Στις 25 Ιουνίου (!) είχαμε προβλέψει σχεδόν με βεβαιότητα ότι, όπως οι Μπόρις Τζόνσον και Νάιτζελ Φάρατζ είχαν αφουγκραστεί τον ψηφοφόρο τους, έτσι και ο νέος πλανητάρχης απλά και μόνο «ακούγοντας» τη φωνή του μέσου Αμερικανού και όχι των γιαποανεγκέφαλων της 5ης Λεωφόρου θα έκανε την ανατροπή.
 Οχι την ανατροπή των προβλέψεων του συστήματος αλλά την ανατροπή του ίδιου του συστήματος. Δυστυχώς στον τόπο μας οι κάθε είδους ηγεσίες μας εξακολουθούν να βαδίζουν και να στηρίζουν πεπατημένες που νομοτελειακά οδηγούν στον γκρεμό.
 Οδηγούν στην απαξίωση των αρχών του Ελληνισμού, οδηγούν στη συρρίκνωση του έθνους μας και -πολύ φοβόμαστε- οδηγούν και στην περαιτέρω συρρίκνωση των φυσικών συνόρων μας. Τα μηνύματα είναι πλέον φανερά. Η βούληση του λαού έχει επανειλημμένα και με κάθε ευκαιρία εκφραστεί. Αραγε οι ιθύνοντες θα λάβουν υπ' όψιν τους την παγκόσμια ανατροπή που επιτελείται ή γαντζωμένοι σε εφήμερες εξουσίες, προσωρινά προνόμια και περιστοιχιζόμενοι από απατεωνίσκους, αυλοκόλακες και ανόητους θα συνεχίσουν να οδηγούν τους Ελληνες -σαν ήρωες Σκοτσέζους με τις γκάιντές τους απέναντι σε πάνοπλους αντιπάλους- στην καταστροφή;


ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει