}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Το ύπουλο σχέδιο Ερντογάν για την αλλοίωση της σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού: Oργανωμένη εισβολή λαθρομεταναστών από την Άγκυρα – Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο Αιγαίο

του Ανδρέα Μουντζουρούλια


Η Τουρκία ως ο κύριος άξονας και ζώνη “τράνζιτ” για τη μεταφορά Ασιατικών πληθυσμών με σκοπό τόσο τον προσπορισμό κέρδους, όσο και την επιδίωξη πολιτικών ανταλλαγμάτων, επιχειρεί να χρησιμοποιήσει την λαθρομετανάστευση ως εργαλείο εξωτερικής πολιτικής.

Πρόσφατα ο Ρ. Τ. Ερντογάν δήλωσε πως αν δεν του δώσουν τα 3 δισ. ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του περασμένου Μαρτίου για το προσφυγικό και δεν απελευθερωθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες, θα ανοίξει τα σύνορα και θα γεμίσει την Ευρώπη (την Ελλάδα βασικά) με πρόσφυγες και μετανάστες.

Δημοσίευμα της βρετανικής Express, αναφέρει πως στην Τουρκία είναι όλα… έτοιμα για να σταλούν στην Ευρώπη χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. «Η Τουρκία ετοιμάζει βάρκες για να στέλνει 3.000 μετανάστες καθημερινά στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Βέβαια η Τουρκία βγαίνει και οικονομικά κερδισμένη με τους λαθρομετανάστες. Ομιλούμε για ένα οργανωμένο δίκτυο, μυστικές υπηρεσίες, στρατός, αστυνομία, το οποίο βγάζει εκατ. δολάρια. Βέβαια ο στόχος του ισλαμιστή Ερντογάν είναι και ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η μεταναστευτική ροή θα σημάνει πραγματικά το τέλος της Ευρώπης καθώς θα βυθιστεί στο απόλυτο χάος και τον αφανισμό.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης τα εξής: «Χιλιάδες μεταναστών θα αφήνονται καθημερινά από την Τουρκία και θα στέλνονται στην Ευρώπη αν η αντιφατική συμφωνία ένας προς έναν καταρρεύσει, προειδοποιούν αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών» αναφέρει η Express.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το εμπόριο ναρκωτικών, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση, καθώς ο κάθε λαθρομετανάστης, λέγεται ότι λαμβάνει ως αμοιβή, ένα μεγάλο ποσό, που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στην «διεκπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα. Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών είναι συνδεδεμένοι με τα δίκτυα διακίνησης των λαθρομεταναστών.

Χαρακτηριστικά να σας αναφέρουμε πως η τουρκική μαφία, ηγείται του εμπορίου ναρκωτικών στην Ευρώπη, για δεκαετίες τώρα, έχοντας ως εκτελεστικά της όργανα, την Αλβανική και Τσετσένικη μαφία.

Οι τουρκικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί είναι οι δουλέμποροι, αλλά δεν συλλαμβάνουν κανέναν διότι πολύ απλά θέλουν να ξεφορτωθούν τους μετανάστες, αφού πρώτα τους απομυζήσουν.

Η Τουρκία με λίγα λόγια εξισλαμίζει την Ευρώπη, φέρνει το απόλυτο χάος πολτοποιώντας τα ήθη και έθιμα της Ευρώπης και συνάμα βγάζει εκατ. δολάρια.

ΤΟ… ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στο Αιγαίο το θερμόμετρο ανεβαίνει μετά και τις προκλητικές δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος για την κυριότητα ελληνικών νησιών και βραχονησίδων. Την Κυριακή 904.12.2016) θα ξεκινήσουν στρατιωτικές ασκήσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία σε κοντινή απόσταση.

Από το βράδυ της Παρασκευής (02.12.2016) η Τουρκία «δέσμευσε» περιοχές στο Καστελόριζο για ναυτική άσκηση. Δεν είναι η μοναδική. Την προσεχή Τρίτη (06.12.2016), το τουρκικό πολεμικό ναυτικό προγραμματίζει να κάνει άσκηση με πραγματικά πυρά σε διεθνή ύδατα μεν αλλά μόλις 15 μίλια από το Καστελόριζο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άγκυρα έχει δεσμεύσει περιοχή στα όρια του FIR Αθηνών και Λευκωσίας, τα οποία συμπίπτουν με τα όρια της μη οριοθετημένης ΑΟΖ των δυο χωρών.

Όλα αυτά ενώ την Κυριακή (04.12.2016) ξεκινά κοινή άσκηση Ελλάδας και Αιγύπτου σε Κάσο, Κάρπαθο και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με την ονομασία «Μέδουσα». Το κεντρικό σκέλος των επιχειρήσεων που θα γίνουν στα αεροναυτικά γυμνάσια των ελληνικών και των αιγΟι Αιγύπτιοι στέλνουν μια καινούρια γαλλική φρεγάτα τύπου Fremm, δύο πυραυλακάτους, μαχητικά αεροσκάφη F16 και κομάντος οι οποίοι θα συνασκηθούν με Έλληνες ΟΥΚάδες της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Ο ελληνικός στόλος θα συμμετάσχει με το υποβρύχιο Παπανικολής, μια φρεγάτα, μία πυραυλάκατο και αριθμό μαχητικών αεροσκαφών που θα επιχειρούν από την Κρήτη όπου επίσης θα μετασταθμεύσουν και τα αιγυπτιακά F16.

Τα γυμνάσια θα παρακολουθήσει ο αρχηγός των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων αλλά και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και θα διαρκέσουν από την Τρίτη μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ;

Σε αυτό το σημείο θα αναλύσουμε για το τι πραγματικά επιδιώκει η Τουρκία στο Καστελόριζο, καθώς η υπόθεση με τους λαθρομετάναστες με μια δεύτερη ανάγνωση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Ο στόχος του Ερντογάν δεν είναι άλλος από την ΑΟΖ στα ανατολικά, θέλει να μπει σφήνα στον οριζόντιο άξονα Ελλάδας-Κύπρου “κόβοντας” κάθετα την ένωση των ΑΟΖ των δύο χωρών.

Η υφαλοκρηπίδα της Ρόδου σε συνδυασμό με αυτή του Καστελόριζου “ανοίγουν” προς τα ανατολικά της Ελληνική ΑΟΖ και ουσιαστικά την ενώνουν με αυτή της Κύπρου.

Στη λεκάνη του Αιγαίου η Τουρκία ακόμη και με τη λογική της μέσης απόστασης δεν έχει καμία πρόσβαση σε πιθανά κοιτάσματα λόγω του πλήθους των ελληνικών νησιών, εκτός όμως από τα ανατολικά της Ρόδου αν εξαιρέσει κανείς την ύπαρξη του Καστελόριζου.

Παρά τις όποιες προκλήσεις, οι Ελληνικές ΕΔ είναι πανέτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει